Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / George Rudy / Zamrznuti tonovi

Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / George Rudy / Zamrznuti tonovi

SGP-zwangerschapstest vertelt je al na 25 weken of je zwanger bent

De SGP heeft een eigen merk zwangerzwangerschapstest op de markt gebracht. Na 25 weken kan de test je al vertellen of je zwanger bent of niet. Het is voor het eerst in Nederland dat een politieke partij een eigen zwangerschapstest heeft ontwikkeld.

“We zijn heel blij met deze unieke formule”, vertelt partijleider Chris Stoffer. “Na iets meer dan 6 maanden weet je helemaal zeker of je zwanger bent, in tegenstelling tot andere testen die er veel te vroeg bij zijn.”

Een vrouw die zojuist een positieve uitslag heeft gekregen van de SGP-zwangerschapstest is erg tevreden: “Ik twijfelde nog of ik het kind wilde houden, en dat is een hele zware keuze die dan op je schouders komt te liggen. Met de SGP-zwangerschapstest zit je al voorbij de maximale termijn om voor een abortus te gaan”, legt ze uit. “Nu hoef ik de keuze niet meer te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *