SGP ‘bedroefd’ over wisselende partners kabinet

‘In voor- en tegenspoed zijn wij trouw geweest’

De SGP is teleurgesteld over het voornemen van het kabinet om wisselende partners te gaan zoeken in de Eerste Kamer. De partij had op meer trouw gehoopt.

SGP-leider Kees van der Staaij is bedroefd over de flirt van Rutte met andere partijen: “Wij zijn er altijd voor dit kabinet geweest, in voor- en tegenspoed. Wij stonden altijd voor deze regering klaar, ook als dat niet gemakkelijk was.”

Van der Staaij roept het kabinet op om niet in zee te gaan met partners als het CDA en GroenLinks: “Laten we stilstaan bij al het moois wat we samen hebben opgebouwd. Het is nogal wat om dat zomaar op te geven om iets te beginnen met een ander.”

Premier Rutte ontkent dat de avances met andere partijen gezien moeten worden als ontrouw: “De SGP adviseert zelf ook om hulp te zoeken bij anderen als het moeilijk wordt. Dat is precies wat wij nu gaan doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind het zo jammer dat mark zich niet meer bloot geeft! Wat zit er onder dat strakke pak hoe gaat het met zijn liefdesleven? Stopt moeke rutte hem ‘snachts in geeft zij hem een knufje?

Reageer
gravatar

Kom nou Corrie, de PVV links laten liggen. Zo’n partij met zulke uitgangspunten kun je toch niet platvloers LINKS laten liggen. Die moet fatsoenlijjk rechts worden ingebed. Met kussens van de VVD en een dekbed van D66.

gravatar

Dat is een dienstgeheim. Maar Rutte’s moeder is goed in het verwijderen van eiwitvlekken op kostuum- en limousine-achterbanken.

gravatar

Ik raadt Mark Rutte bij zijn wisselende contacten aan om de (reeds door de Speld gepropageerde) Geen Condoom te gebruiken. Al doende kan Mark dan Kees van der Staaij besmetten, waarop zijn clubje dan weer de naam van Seksueel Geïnfecteerde Partij eindelijk waar kan maken.

Reageer