Shutterstock

Shutterstock

DIY: zo maak jij je eigen poepballon

In Noord-Korea weten ze inmiddels als de beste hoe je een poepballon produceert. En ook in Nederland is er steeds meer interesse voor de ballonnen. Daarom leggen wij in 5 simpele stappen uit hoe jij je eigen poepballon kan maken.

1. Zorg dat je goed en veel eet
Vergeet de calorieën. Voor een degelijke poepballon is het belangrijk dat je goed en veel eet. Bonen, hele uien, brood, zure ufo’s. Noem het maar op.

2. Gebruik laxeermiddel
Ga langs een drogist en koop de grootst beschikbare pot laxeermiddel. De ballon die jij straks gaat gebruiken moet uiteindelijk gevuld gaan worden met een flinke hoop stront.

3. De trechter
Een extra tip bij het vullen van jouw poepballon, is het gebruik van een trechter. Zet deze aan de ballon, zodat de poep zich gemakkelijk in de ballon laat glijden. Het enige wat jou hierna nog rest is een goede knoop en een katapult. Een kind kan de was doen.

4. Leen wat van je buurman
Lukt het je niet om je ballon volledig met eigen materiaal te vullen? Weet dan dat hulp vragen heel normaal is. In de meeste straten kun je gewoon met een kopje langs de buurman en vragen om wat ontlasting.

5. Peperkoek en water
Wil het je na al deze tips nog steeds niet lukken om jouw ballon vol te krijgen, dan is er nog een laatste hulpmiddel. Koop bij de plaatselijke supermarkt een peperkoek en meng dit vervolgens met water. Zo krijg jij een mengsel dat volledig op stront lijkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *