Shutterstock / DimaBerlin

Shutterstock / DimaBerlin

Lucy wil haar lichaam na haar dood doneren aan een Facebookgroep

Terwijl de meeste mensen na hun dood begraven of gecremeerd willen worden, heeft Lucy een ander plannetje voor wanneer ze komt te overlijden. Zij wil namelijk niets liever dan dat haar lichaam wordt gedoneerd aan een Facebookgroep. Op deze manier hoopt ze bij te dragen aan waardevol onderzoek van onafhankelijk experts.

Veel mensen in Lucy’s omgeving kijken op van haar keuze, maar zelf is ze er bijzonder koeltjes onder. “De spirituele meerwaarde van begraven of cremeren zie ik niet. Ik geloof toch nergens echt in”, aldus de 37-jarige vrouw uit Beverwijk. “Voor mij was het dus een logische keuze. Maar goed, dit is hopelijk enorme toekomstmuziek. Ik leef namelijk ontzettend gezond”, vertelt Lucy terwijl ze wijst naar de edelstenen en kristallen die in haar vensterbank staan.

Desalniettemin weet Lucy al precies aan welke Facebookgroep ze haar lichaam ter beschikking stelt zodra ze sterft. De gedachte dat ze zelfs in niet levende staat impact kan maken, zorgt voor emoties bij Lucy. “Het lijkt mij gewoon een heel mooi idee dat zo’n groep deskundigen dankzij mij hun gedegen onderzoek kan doen. Wie weet helpt mijn levenloze lijf wel met hun onderzoek naar een homeopathisch medicijn tegen kanker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lucy, wil u achter wil nog af en toe s een t plakken, heb u, wilt u? En mevrouw Plantsoenia zeggen dat ze voortaan de Dasoenia heet? ppphhhuwh. En die droom bouwen, vliegrie misschien wel weg hihi. Altijd al gedacht wat te doen na 1 mooie dag. Autisten begrijpen de gehele complexiteit, de uiting ervan, op slot in de Saculusi. Gaan we naar Sacuwasi. Meneer Stuifzand was er al seitie, oceaan verplaatst. Jij bent wel een beetje naief. Durch sehr schell. Nee doe maar niet doorzwemmen en weg wastie ook, hihi. En voorzichtig met die scheuten knoflooksaus, shoarmamonster. Eenmalig buitenom, weer stuifzand. Ja en na het strooizand heb ik die hele pangalyische misselijkheid eruit gebraakt. Verlicht wel de zwaveldamp van al die zwavelazaurisausiers. Eenmalig andersom. Kom u bij de Echoput uit, doorzwemmen, geen garandeerd succes, er is een groene kleurplaat afgezonken bij de passage in de haven vanwege dat space eiland geval. Ja mijn fietsbel zat vijf dagen dicht, gereanimeerd in de flipperkast. Doen nog vnl projectie administratie als voorheen. Niet verliezen is het doel, incasseren kunnen ze niet. De staar en gaap u aan flitsi. phu lace. Dun draadje. Kwam ff kijken, Totale Verbijstering, alleen status maar ja, werkelijk niema d.

Reageer