NOS Jeugdjournaal

Primera Den Bosch bouwt aan wereldwijd imperium na crowdfunding

De crowdfunding voor de geplunderde Primera in Den Bosch is een groot succes. Eigenaar Maaike Neufeglise bouwt met de donaties aan een wereldwijd ansichtkaarten-, drop- en kraslotenimperium.

“We hebben vanochtend Hallmark opgekocht en werken aan een overname van Haribo”, vertelt de nog altijd emotionele eigenaar. “We zijn echt overweldigd door alle lieve gebaren en de 15 miljard euro die is gedoneerd.”

Inmiddels zijn er Primera Den Bosch-vestigingen geopend in onder andere de VS, Duitsland, Chili, Zuid-Korea, Egypte en Rusland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij, als kabouters van onze geliefde stad, vragen ons af wat een zekere Corrie (een schuilnaam gezien de aard van de berichten?) bedoelt met not funny? Wij vinden het collectief schandelijk wat met de winkel van onze lieve stadsgenote Maaike Neufeglise in de Visstraat is gebeurd.

gravatar

Primera verkoopt tabak zag ik.
De afstand tussen de absurde gezondheidshetze van D66 en de rellen is kleiner dan die tussen Trump en de inbraak van het Capitool.

Reageer
gravatar

Zoals ik eerder zei is corona het gevolg van de al eerder besloten verdere restricties vorig jaar op roken.
Inclusief de criminele tabaksprijzen.

gravatar

De trend tegen het roken is precies als die van mijn moeder die me steeds wilde controleren op masturbatie.

gravatar

Den Boschkabouters roken graag elke dag en hasjpijpje. Dat is ons enige genoegen sinds wij na negen uur ‘s avonds niet meer naar buiten mogen van de reus Rutte. De avond en nacht is juist de tijd dat wij al eeuwig Den Bosch onveilig maken.