Studio Speld

Studio Speld

Geen spinazie meer in supermarkten: zitten de peuters hierachter?

‘Word wakker!’

Het zal je niet ontgaan zijn: er is vrijwel geen spinazie verkrijgbaar in de supermarkt. De spinazie is zo snotterig dat het niet verkocht kan worden, met lege schappen tot gevolg. Een vraag die nog weinigen durven stellen: zitten de peuters hier misschien achter?

“Word wakker”, begint de 49-jarige Ronald Terpstra. We spreken hem op een druilerige dag in het Gelderse Brakel. “Peuters hebben een hekel aan spinazie, en er is nu geen spinazie in de winkel. I’m just connecting the dots. Is dat nou zo raar?”

“Nietes!“, reageert de 3-jarige Sam. “Wij hebben dat niet gedaan! Wij kunnen dat niet eens.” “Dat zou ik ook zeggen als ik van de bloeddrinkende peuter-elite was”, besluit Terpstra. “De onderste steen moet boven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *