NOS

NOS

Bosma gaat tijdens Keti Koti spreken over slavernijtoekomst

Kamervoorzitter en PVV-lid Martin Bosma gaat tijdens Ket Koti spreken over de slavernijtoekomst. “Ik heb een uitnodiging gekregen van het organiserend comité om als Kamervoorzitter Keti Koti bij te wonen, dus dat zal ik doen ook”, zegt Bosma. “Maar naar ik begrepen heb is mijn komst controversieel omdat ik ‘racistisch’ ben en het daarom ‘pijnlijk’ zou als ik bij een bijeenkomst over het slavernijverleden aanwezig ben. Daarom richt ik mij op 1 juli enkel op de toekomst van slavernij.”

Wat Bosma daar precies mee bedoelt is niet helemaal duidelijk. “Ik wil niet té veel zeggen, maar op den duur moeten we toch iets met, om maar wat te noemen, migranten, linkse mensen en andere probleemgroepen in dit land. Voor wat hoort wat, zeg ik altijd maar. Daar wil ik het graag bij laten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heeft meneer Poetin strategisch toch gelijk gekregen over neo koloniaal graan in Oekraïne. De propaganda oorlog van het Westen tegen Rusland is begonnen. In Noord-Korea kunt u nog wonen zonder camera toezicht of Stasi controle.

Reageer
gravatar

Gado Gado, ‘t is zeer logisch dat je in Noord-Korea geen cameratoezicht en/of Stasi hebt. Jouw huisgenoten fungeren als zodanig.