NOS

NOS

Keti Koti krijgt steeds meer aandacht: kandidaat-premier weet bijna hoe het heet

Keti Koti, het feest voor de afschaffing van de slavernij, krijgt ieder jaar meer en meer bekendheid in Nederland. Inmiddels weet zelfs de kandidaat-premier Dick Schoof bijna hoe het heet.

“Dit geeft hoop”, zeggen de organisatoren. Het is voor het eerst dat een beoogd premier op camera aandacht besteedt aan ‘tiki.. ehh dat gaat niet goed’. “Het heeft even geduurd, maar we zijn heel blij om te zien dat de aandacht voor deze belangrijke dag groeit. Dat de toekomstige bestuurder van ons land drie letters van Keti Koti ongeveer goed heeft, dat hadden we ons een paar jaar geleden nog niet kunnen voorstellen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, ik heb daar wel over gehoord. Dat jonge meisjes rare dansjes op keti koti zetten en dat ze daar dan like voor krijgen. En allemaal in handen van de Chinezen, dat baart me wel zorgen, dat onze premier daarin meegaat.

Reageer