NOS / AT5

NOS / AT5

Bosma weliswaar radicaalrechts, maar hij legt krans technisch goed en met humor

Veel mensen vonden het zaterdagavond pijnlijk om te zien dat de radicaalrechtse Martin Bosma een krans legde bij de Dodenherdenking op de Dam. Anderen wijzen erop dat de Kamervoorzitter weliswaar de racistische PVV vertegenwoordigt en zelf actief omvolkingstheorieën verspreidt, maar de krans wel technisch goed én met humor heeft geplaatst.

"Bosma legde de krans strak en sober op de houder", schrijft de Telegraaf. "Bovendien slaagde hij erin om de verder toch wat statige herdenking met een grapje wat luchtiger te maken. Niet onbelangrijk: iedereen kon op tijd naar huis. Al met al ging het prima. Het is alleen jammer dat niemand een gedichtje voordroeg."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *