PRO SHOTS / Koen Laureij

PRO SHOTS / Koen Laureij

Baudet niet bij Bosma langs omdat hij met Klaver een afspraak had bij het fietsenhok in de kleine pauze

Thierry Baudet is vanochtend niet fysiek langsgekomen bij Kamervoorzitter Martin Bosma. Bosma had de FvD-leider op het matje geroepen na een dreigement van Baudet richting collega Jesse Klaver in de Tweede Kamer gisteren. Maar Baudet liet telefonisch weten dat hij een andere afspraak had op dat moment met Klaver bij het fietsenhok in de kleine pauze.

Baudet: “Het gaat om een belangrijke afspraak over de motie ‘Kom hier dan’ waarbij ik een collega kamerlid op zijn bek wil slaan als hij nog één keer om stukken vraagt over onze financiering.”

Baudet: “Daarna ga ik lekker indrinken voor het feest vanavond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Thierry, je hebt je weer niet kunnen inhouden en dat is jammer. Je kunt Jesse toch gewoon inzicht geven in onze financiële relatie met Vlad. Laat gewoon die factuur zien van die 125 exemplaren van “Mein Kampf” in het Russisch die we hier gebruiken op de Forumscholen. En uiteraard het bankafschrift van al die Roebels die we naar Vlad gestuurd hebben.
Verder alles onder controle hier, hoewel ik voor die controle wel 17 personen op hun bek heb moeten slaan. Ik heb daar overigens wel een beetje schik in

Reageer