Studio Speld / Shutterstock / Aija Lehtonen - Sakura Media

Studio Speld / Shutterstock / Aija Lehtonen - Sakura Media

Tips & tricks om je administratie bij te werken in de moshpit

Makkelijk is het niet, maar soms moet je net als je een moshpit ingaat de administratie nog even bijwerken. Eén beuk de modder in en het is gedaan. Met deze tips en tricks kun je in een handomdraai alles netjes in orde maken voor de belastingaangifte.

1. Scan als eerste je bonnetjes in
Doe het moeilijkste eerst: scan al je bonnetjes in. Anders sta je de hele tijd te hossen met allemaal belangrijke bonnetjes in je handen. Dat gaat geheid mis. Dus maak zo snel mogelijk foto’s van je bonnetjes om ze dan vliegensvlug te kunnen uploaden in een handig boekhoudprogramma vlak voordat je een bodycheck krijgt van een zweterige ploert.

2. Maak regelmatig backups
Tijdens het hossen en het beuken kunnen er onvoorspelbare dingen gebeuren, belangrijk om dus regelmatig backups te maken zodat je het werk kan herstellen als je weer met je smoel in de modder ligt.

3. Hou je gezicht stabiel genoeg voor gezichtsherkenning bij transacties
Voor elke transactie heb je tegenwoordig wel gezichtsherkenning nodig en dat is echt een uitdaging als je in een moshpit staat met je telefoon. Zorg ervoor dat al je betalingen klaar staan zodat het maar één keer hoeft. Houd goed het overzicht over de botsende vleeshompen om je heen en kies het juiste moment.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘De Speld’ is mijn lievelings nieuwsbron.
Maar bij dit bericht, zit ik met mijn enige hand in het jaar. Zelfs ik begrijp niet waarover het gaat.
Is er iemand, die mij op het juiste pad kan helpen?

Reageer