Shutterstock/Nancy Beijersbergen

Let op: het is alweer tijd om je belastingaangifte vergeten te zijn

Een kleine reminder voor alle (zelfstandig) ondernemers: het is alweer tijd om je belastingaangifte vergeten te zijn. We helpen je er graag aan herinneren dat je al drie dagen te laat bent. Vergeet niet dat je gegevens allang bij de Belastingdienst binnen hadden moeten zijn.

Je hebt nog maar een paar dagen om definitief in paniek te raken voordat een zekere gelatenheid zich meester van je zal maken. Een tip voor volgend jaar: zet een groot uitroepteken in je agenda op 3 mei zodat je niet wederom zal vergeten om je belastingaangifte te vergeten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit gaat over de bekende HOY vs Unox wet uit 1982. Die wordt eindelijk teruggedraaid met behulp van de belastingdienst! HOY krijgt weer alle macht in worstenland, en dat werd eens tijd!