Shutterstock / McLittle Stock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / McLittle Stock / PeopleImages.com - Yuri A

Tegenvaller voor Melvin (19): geen wifi op begrafenis oma

De 19-jarige Melvin uit Zeist heeft een flinke tegenvaller te verwerken: er is geen enkel spoor van wifi op de begrafenis van oma, die na een lang ziektebed overleed.

Zo’n tergend langzame dag vol droefenis doorkomen is een behoorlijke opgave voor Melvin. Na drie minuten onderweg in de kerkdienst komt hij erachter dat er geen bereik en ook geen wifi is in de kerk. Zie dan maar eens je gedachten te verzetten, als smartphoneverslaafde zonder onbeperkt internet.

Anderhalf uur later is de stemming er niet beter op geworden. Hoe hebben ze het in hemels-fucking-naam verzonnen om de condoleancetafel te organiseren in een gehucht met meer koetsen dan zendmasten? Het is een droevige dag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *