De 5 beste wifibestemmingen op vakantie

Verwen jezelf met een ongerepte verbinding

Op veel plekken zijn wifiverbindingen beveiligd met een wachtwoord of traag. Wil je weg van de massa en genieten van snel en kleinschalig internet? We gingen voor jou op zoek naar ongerepte wifiverbindingen waar je hart sneller van gaat kloppen.

ViaCom76219167
Aan de zonovergoten Portugese kust, ingesloten tussen geurige lavendelbossen en de golf van Cadiz, net onder Tavira, woont de weduwe Paulinho. Hoewel haar uitwonende zoon haar zo nu en dan helpt met computerproblemen, is hij er nog niet in geslaagd om haar wifiverbinding adequaat te beveiligen. Geniet van een exclusieve internetverbinding en download hier je favoriete tv-series!

Burger King
De Burger King in Florence werd door Kampioen vorig jaar al getipt als dè wifivakantiebestemming voor 2014. Gevestigd in de historische binnenstad van deze monumentale stad, is dit de ultieme bestemming voor culture vultures. Leer uw kinderen alles over de renaissance, terwijl uw vrouw losgaat op nujij.nl

123456789
Bij Piccadilly Circus in het centrum van Londen vindt u deze slecht beveiligde verbinding. U raadt het al, het password van deze verbinding is natuurlijk ook ‘123456789’. In de drukte van de grote stad is dit een heerlijke plek om tot rust te komen, een ideale uitvalbasis om je mail te checken. ‘Ontspanning’ is het toverwoord op deze afgelegen hotspot.

HPinktjet2014
Vlak naast een traditionele boerderij in Toscane met weidse uitzichten op olijf- en wijngaarden, vind je hier een adembenemende wifiverbinding. Een romantische bestemming waar je zonder problemen full hd porno kan kijken. Het is alsof je op een roze wolk zit!

Android Hotspot
Tussen 11:00 uur en 14:00 uur neemt José Hernandez op het terras van het pittoreske café La Nutria aan het Plaza Mayor in Salamanca steevast de kranten door. José heeft de hotspotfunctie op zijn telefoon ooit per ongeluk ingeschakeld, en is sindsdien voor veel Spanjaarden een bron van gratis internet. Doe net als de locals, en maak grof misbruik van deze onschuldige misser!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom zo ver reizen voor een beetje WiFi? De WiFi van de buurman vind ik ook prima.

(En voor de Nedersaksisch sprekenden onder ons: het WiFi van de buurman is óók prima!)

Reageer
gravatar

Voor de kleintjes onder ons die nog gaan tienertouren: De NS probeert je te lokken met WiFi in de trein. Maar laat je niet pakken door de mannen en vrouwen van de NS! De Dwingelose schotelantenne (echt een bezoekje waard met die mooie hei eromheen! Schrijf je je in het kamp?) detecteert de NS-WiFi in nog geen 20 lichtjaar!

Reageer
gravatar

Wat een onzin-artikel. Ik heb helemaal geen vrouw en ze doet zelden aan nujij.nl.

Wat is by the way “123456789” in het Engels?

Verder leuk geschreven. Maar ja, zal wel aan mij liggen.

Reageer
gravatar

Beste Alfred,

Volgens het artikel is dit in Londen, dus ja!

Alvorens je te beschuldigen dat je het artikel niet leest en je voor lul uit te maken, zou ik zeggen probeer Google Translate eens!

Dat gezegd, Bedankt. Door jouw overtollige reactive liep mijn computer vast en moest ik opnieuw starten. Voor deze en andere ….. ehhh… Voor deze tip zie ook http://www.speld.nl/2014/07/25/1-tip-voor-als-je-computer-niet-werkt/
Had je goed gelezen was dit niet nodig …. Bedankt, LUL

gravatar

Welgewaardeerde heer Kwak,

Nee, dat mag u niet.
Verder is mijn reactie wat het is, u doet het er maar mee.
En de vastloper, uiteindelijk opgelost door de zeer gedetailleerde tip in eerder verwezen link.

Uiteraard is uw reactie gewaardeerd!
Graag vraag ik ook andere lezers / reactanten hun waardering over uw reactie te uiten met het daartoe bedoelde klik-dingetje links onder uw post.

gravatar

what a nonsense-article. I have helemaal no wife and she does seldom on nowyou.nl.

What is by the road “123456789” in English?

Further nice written. But yeah, it probably lies with me

gravatar

Over wifi gesproken. Ik heb gisteren een breed plamuurmes gekocht. Daarmee verwijder ik de laatste restjes behang van mijn buurvrouw die gaat verhuizen.

gravatar

Over Tjiftjaf gesproken. Ik koop snel een breed plamuurmes, rollen behang en plakmiddelen en plak Tjiftjaf bij voornoemde buurvrouw achter het behang.

gravatar

Een weduwe heet PaulinhA, of als het een weduwnaar betreft PaulinhO (Paultje).

Aangezien ik erg rijk ben vliegt er immer een drone met hi-fi boven mij zodat ik altijd op lijn kan zijn. Een van mijn grootste geneugten op vakantie is om wel de drone boven mijn hoofd te hebben, maar niet on line te gaan. Laatst probeerde een jongetje bij ons op de camping de drone met een illegale luchtbuks uit de hemel te halen. Maar, helaas, dat stuk tuig is verdwenen, zijn blije ouders kwamen me er nog voor bedanken.

Reageer
gravatar

5 jaar geleden heb ik een ingrijpend besluit genomen en ik sta daar nog altijd achter. Ik heb toen besloten dat ik als vegetarische zeeotter verder zou leven, niet makkelijk zeker in de winter niet. Maar ik heb ook discipline geleerd, ik blijf voortaan van die wifi worstjes af.

Reageer
gravatar

Is WiFi de opvolger van HiFi? Die laatste waren wij ook al op uitgekeken.
Wide Fidelity voor brede diepgang in het geluid!