Shutterstock

Shutterstock

Man met neuralink-chip in hoofd is helaas wifi-signaal kwijt

Robert, de eerste mens op aarde met een Neuralink-chip in z’n hoofd, is helaas het signaal van de wifi van de Neuralink kwijt. “Ik wilde lekker even via Neuralink wat ledematen bewegen en googlen op ‘hoofdpijn’, maar toen bleek het wifi-wachtwoord onjuist en ik geen signaal te krijgen”, zegt Robert, terwijl hij aan het verband op zijn achterhoofd voelt.

Wetenschappers bij Neuralink zijn verdeelt over de oplossing. “We snijden Robert weer open om op de achterkant van de chip te kijken”, zegt wetenschapper John. Wetenschapper Destiny heeft een ander idee: “We zetten de chip aan en uit.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *