StudioSpeld

StudioSpeld

Tip: ren nooit weg als je oog in oog staat met een Pom-Bär

Veel mensen vragen zich af wat je precies moet doen wanneer je tijdens een wandeling binnenshuis oog in oog komt te staan met een Pom-Bär. Je bent waarschijnlijk aan de lijn of hebt net al iets anders ongezonds gegeten, waardoor je eerste reactie wegrennen is. Maar onze tip is: ren nooit weg als je oog in oog staat met een Pom-Bär, maar val hem juist aan.

Dat geldt al helemaal als het vijf of meer Pom-Bären zijn. Dan moet je ze bij wijze van spreken allemaal rauw vreten. Hoe sneller je de groep Pom-Bären in jouw natuurlijke habitat uitdunt, hoe minder kans op gevaar er in een later stadium. Zijn Pom-Bären dan ook banger voor jou, dan jij voor hen bent? Nee, dat niet. Het blijven Pom-Bären.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens de fabrieksreclame is POM-BÄR Paprika: “de lichte snack voor alle snackliefhebbers. glutenvrij, vegetarisch en zonder kunstmatige smaakversterkers.

Om precies te zijn bevat het “beregoedeproduct”:
Aardappelpoeder (31%), zonnebloemolie, aardappelzetmeel, gemodificeerd zetmeel (tapioca, aardappel), nogal wat zout,en suiker, emulgator (lecithinen (soja)), gistextract, paprikapoeder. € 17,00 per kilo
Bron: Jumbo

In feite een duur aardappelproduct met praprikapoeder.

Reageer
gravatar

Maar wel een schattig duur aardappelproduct met praprikapoeder [sic]. Kijk dan naar dat neusje, poedie-poedie, en dat enthousiaste pootje omhoog … dat zie ik een aardappel nog niet doen