Studio Speld

Studio Speld

Broek van Frank bestaat voor 60 procent uit afgeveegde chips

De spijkerbroek van Frank uit Leersum bestaat inmiddels voor 60% uit afgeveegde chips. Het is een combinatie van kazige Cheetos, Flaming Hot Cool Ranch Doritos en paprika ribbelchips die als hardnekkige laag in zijn spijkerstof zijn getrokken.

“Een broek die voor 60 procent bestaat uit chips is niet het resultaat van één avondje ff je best doen”, aldus Frank. “Dit vergt minstens twee weken obsessief chips eten op de bank en afvegen aan je broek, terwijl je om beurten een game-controller en de afstandsbediening gebruikt.” Hierbij vergeet Frank nog het feit dat het ook essentieel is om twee weken dezelfde broek te dragen, zonder wasbeurt.

We schudden Frank de hand en bedanken hem voor zijn tijd. De hand van onze redacteur bestaat nu voor vijf procent uit Cheetos en ribbelchips.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *