Shutterstock: Dejan Dundjerski

Shutterstock: Dejan Dundjerski

Man hamstert elektrische auto’s door aanhoudende chiptekort

De 59-jarige Marco is aan het hamsteren geslagen. Hij heeft zojuist 15 nieuwe elektrische auto’s aangeschaft in verband met het aanhoudende chiptekort.

“De berichten over de chiptekorten beginnen steeds alarmerender te worden. Ik wil geen risico lopen dat ik straks geen kant meer op kan en de fiets moet pakken. Of nog erger: de burgerrups”, zegt Marco. “Misschien is het wel een beetje asociaal om meteen naar de dealers te rennen en alle voorraden te plunderen, maar ik wil gewoon niet zonder auto komen te zitten als straks de pleuris uitbreekt. Bovendien ben ik niet de enige die dit doet he.” Marco kijkt even om zich heen. “Oké, ik ben wel de enige die dit doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De meeste mensen die ik ken hebben hun abonnement op de Speld al opgezegd door Erno-BE, een Marokkaan die alleen erg ter zake is en integer als het over voetbal gaat,

Reageer
gravatar

Beetje te laat mee. Tot vorig jaar kon meneer willekeurig afschrijven. Door de volledige afschrijving te laten vallen in het eerste jaar, kon hij na een jaar de auto voor meer doorverkopen dan dat hij ervoor had betaald. Zo werden rijke mensen nou rijk.

Reageer
gravatar

Ik ben net terug uit Madrid. De Sint laat mij de groeten doen aan kardinaal Wim Eijk.

Terug in ons land was het eerste dat ik las dit verschrikkelijke bericht van Tom en Jaap over de ontaarde hamsterwoede die is toegeslagen

Marco (59) moet wel erg rijk zijn. Van mijn loon bij De Speld kan ik per maand maar een halve stoel stoel van een Tesla huren, als ik zuinig aan doe.

Reageer
gravatar

★★★★★

O jee, ik ben de de sterren vergeten. Sorry, Tom en Jaap. Omdat ik blij ben om eindelijk weer thuis te zijn, krijgen jullie het maximale aantal sterren. Overigens ook omdat jullie ze verdiend hebben.

gravatar

Deze man moet een enorme garage huren om zijn 15 elektrische auto’s te stallen. Dat wordt een dure grap.
Goedkoper was het kopen (huren kan ook) van 15 chips geweest. Die kunnen worden opgeborgen in één doosje, waarvan er tientallen in een klein laatje passen.
Een kluisje is echter veiliger voor schaarse chips, die veel gevraagd dus peperduur zijn.

Reageer
gravatar

Aan chips wordt goed verdiend. Vooral door Lay’s.aan hun lekkere paprikachips. Daar is HOY-worst niks bij vergeleken.

gravatar

Los van een aardbeving of brand. Sancties door de VS aan China, omdat de chips voor militaire doeleinden zouden gebruikt kunnen worden.
Vervolg Rusland, met de EU als grootste slachtoffer.
Is het vreemd dat Rusland voor zijn politieke vernieuwingen gestraft door het lafhartige Westen en verraden door eigen land, ons met andere ogen beziet?

Reageer
gravatar

‘We have to defend our way of life.’

Doordat de machtsbalans verstoord is door verraad aan de USSR hebben de Amerikanen brutaal verder in bloed kunnen dweilen in (een bij de ‘international school of humanity’ geliefde thema) Centraal Azië.