Shutterstock / Susan Law Cain

Shutterstock / Susan Law Cain

Basic-Fit heeft 4 miljoen leden en ze wachten allemaal voor de leg press als jij ook wil

Heuglijk nieuws voor de Basic-Fit: de sportschoolketen heeft in het afgelopen kwartaal de grens van vier miljoen leden geslecht. Bijzonder is dat al die vier miljoen leden altijd precies aan het wachten zijn voor de leg press als jij ook wil.

“Ja, die vier miljoen leden gaan toevallig allemaal naar jouw filiaal en willen altijd tegelijkertijd met jou hun benen trainen”, bevestigt Basic-Fit-woordvoerder Jay Groters. “En als jij dan maar uit pure wanhoop een matje pakt om op de grond wat buikspieroefeningen te doen, dan hebben ze alle plekken op de grond al ingenomen, waardoor jij ergens met je matje in het gangpad moet gaan liggen en mensen allemaal over je heen stappen. Dus we hopen dat we het volgende kwartaal nog verder groeien”, besluit hij enthousiast.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *