Jenneke en Milan hopen dat ze gaan apenkooien bij zwangerschapsgym

'Blokjesvoetbal tegen zwangere vrouwen is weinig uitdagend'

Het is zaterdag, dus gaan Jenneke en Milan weer naar zwangerschapsgym. Ze hopen dat ze gaan apenkooien. “Ik ben jarig vandaag”, zegt Milan. “Dus ik mag in principe kiezen wat we gaan doen, en dan weet ik het wel hoor”, glundert de aanstaande vader.

“Blokjesvoetbal tegen zwangere vrouwen is weinig uitdagend”, vervolgt hij. “En honkbal vind ik geen flikker aan.” Jenneke is iets minder hoopvol: “Het wordt waarschijnlijk weer urenlang puffen, ik vraag me af of er überhaupt toestellen worden geplaatst in de zaal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mits juist toegepast, kan apenkooien meewerken aan een versnelde bevalling. Het is alleen wel zaak een onderlegger mee te nemen naar zwangerschapsgym, om spontaan brekende vliezen en lekkend vruchtwater op te vangen. En al die tijd (U raadt het al:) steeds “Um Mani padme hum” blijven chanten, zoals Jenneke en Milan voordoen op de foto..

Reageer
gravatar

Op zo’n combinatie van namen buitenlands en Hollands klinkt het naar beide kanten heel geil.
Ik zie dat de reclame gaat proberen het blanke ras van de ondergang te redden.

Reageer
gravatar

Leuk Loek; “de reclame” doet zijn uiterste best de snel veranderende samenstelling van de bevolking in Nederland te integreren in zijn werving. Zo zijn er, sinds kort, achtereenvolgens de zeer talentrijk gespierde lichtgetinte macho bij A.H., een schattig hoofddoekenmeisje voor een mobiel bellen-aanbieder, een veelheid van vele (licht tot donker getinte) zorgvuldig gebivakmutste figuranten in “Opsporing verzocht”, enkele goed geïntegreerde Albanese specialisten op het gebied van mensen- en wapensmokkel, op het Darknet. Nederlandse reclamebureaus en de tv-zenders zijn dé wáre wegbereiders van multicultureel Nederland.

gravatar

Allemachtig, en daar ga je dan de deur voor uit. En wat als het regent, nou; nou?

Zet gewoon die meid stevig op d’r knietjes neer en douwen maar. Daarna kun je uitpuffen.

Reageer