Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Basic-Fit lanceert nieuw concept: Ladies only + 1 heel lekkere gast

Basic-Fit komt met een nieuw concept: Ladies only + 1 heel lekkere gast. De sportschool hoopt zo iets toe te voegen waar het de Basic-Fit Ladies Only aan ontbrak: een lekkere gast om naar te kijken tijdens het sporten. En om naar jou te kijken natuurlijk.

“Veel vrouwen vinden het vervelend om door willekeurige mannen aangestaard te worden tijdens het squatten”, zegt een woordvoerder van Basic Fit. “Maar ze vinden het ook vervelend om door helemaal niemand aangestaard te worden. Als er niemand is om je booty te zien: voor wie doe je dan nog die split squat? Of de deadlift staggered stance? Heb je dan eigenlijk überhaupt wel gesport?”

Chantal (24) sport sinds kort in de Ladies Only + 1 heel lekkere gast. “Bij de Ladies Only voelde ik me heel veilig, maar ik dacht ook: voor wie doe ik dit precies? Nu weet ik weer waarom ik sport: ik doe het voor hete Nick.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De volgende oefening kan heel goed in een openbare gymzaal met evenveel opgewonden mannen als vrouwen die dol zijn op paaldansen.

Hij staande haar heffen en zij haar benen boven zijn bips omklemmen en dan minstens honderd maal op en neer. Vijf variaties mogelijk.

Reageer