EDtv / Studio Speld / Shutterstock / Ground Picture

EDtv / Studio Speld / Shutterstock / Ground Picture

Na 18 jaar oefenen kan Jan-Peter Balkenende nu de kickflip op een skateboard

Het incident staat nog op menig netvlies, en zeker op dat van Jan-Peter Balkenende zelf, maar na 18 jaar oefenen kan de oud-premier nu de kickflip op een skateboard. Dat laat hij weten op LinkedIn.

De bijdragen van de minister van de staat op het zakelijke platform gaan doorgaans over de events waar hij spreekt, de podcasts waar hij te gast is en de duurzame initiatieven waar hij zich hard voor maakt. Echter, zijn meest recente bijdrage is volledig gewijd aan een bijzondere prestatie die hij graag met zijn netwerk deelt. In een video die in zijn tuin is opgenomen, is te zien hoe hij succesvol geen onverdienstelijke kickflip voltooit.

Balkenende blikt terug op de pijnlijke dag in 2006, waar hij op het stadhuisplein in Eindhoven werd “uitgedaagd door skatende jongelui” om een poging te wagen op hun skateboard. Hij hoopt dat zijn bijdrage net zo “viral” gaat als de video waar Nederland “miljoenen keren smakelijk om heeft gelachen”. Vooralsnog staat de LinkedIn-post om vijf keer interessant, drie keer geweldig, één keer gefeliciteerd en honderdzesenvijftig keer grappig

De voormalig lijsttrekker van het CDA kon het niet laten zijn post af te sluiten met een kleine sneer. “Hadden jullie nog wat, skaters?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *