Benedict Gameplays / YT

In de Tony Hawk’s Pro Skater remaster moet je je kinderen naar school brengen voor je kan skaten

In de remaster van de games Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 moet je voor je kan skaten je kinderen naar school brengen. De ontwikkelaar van het spel heeft die feature ingevoerd om een zo realistische mogelijke ervaring voor te schotelen aan de ouder wordende gamers en skaters die dit spel gaan waarderen. 

Ook het skaten zelf gaat net iets anders dan je gewend bent. Zo kun je maar een kwartier achter elkaar skaten zonder rugpijn te krijgen en word je regelmatig weggelachen van het skatepleintje door de jonge garde. En voordat je de Leap of Faith-gap kan ollie-en moet je eerst het trauma van je eerste, mislukte huwelijk verwerken bij de psycholoog. 

Je moet ook goed kiezen waar je je in het spel verdiende geld aan uitgeeft: wordt het een nieuw deck, nieuwe sneakers of toch ibuprofen? “Een switch 360-flip is één ding, maar kan jij de middelbare leeftijd aan?”, vraagt de ontwikkelaar in het persbericht. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Toch wel sympathiek dat ze van de remaster Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 een game hebben gemaakt dat bestemd is voor de hele familie.

Thnx voor de info Jan van Tienen, ga het gelijk installeren.

Corrie, uw vaste prikogen voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Lieve Corie,

Zou je dat nou wel doen? Computerspelletjes zijn sl*cht voor gevoelige ogen van betrouwbare berichtgevers.

Jouw zorgzame Dodo
xxx

gravatar

Onze verontschuldiging, heren Loes, Dodo en Lebsiënne.
Normaal gesproken zou onze vaste, betrouwbare moderator deze fout wel hebben opgemerkt, maar hij zit nu thuis tien dagen uit te zieken. Een omgeschoolde vijftienjarige postkamerstagiaire heeft zijn taak tijdelijk overgenomen.