Benedict Gameplays / YT

In de Tony Hawk’s Pro Skater remaster moet je je kinderen naar school brengen voor je kan skaten

In de remaster van de games Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 moet je voor je kan skaten je kinderen naar school brengen. De ontwikkelaar van het spel heeft die feature ingevoerd om een zo realistische mogelijke ervaring voor te schotelen aan de ouder wordende gamers en skaters die dit spel gaan waarderen. 

Ook het skaten zelf gaat net iets anders dan je gewend bent. Zo kun je maar een kwartier achter elkaar skaten zonder rugpijn te krijgen en word je regelmatig weggelachen van het skatepleintje door de jonge garde. En voordat je de Leap of Faith-gap kan ollie-en moet je eerst het trauma van je eerste, mislukte huwelijk verwerken bij de psycholoog. 

Je moet ook goed kiezen waar je je in het spel verdiende geld aan uitgeeft: wordt het een nieuw deck, nieuwe sneakers of toch ibuprofen? “Een switch 360-flip is één ding, maar kan jij de middelbare leeftijd aan?”, vraagt de ontwikkelaar in het persbericht. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Lieve Corie,

Zou je dat nou wel doen? Computerspelletjes zijn sl*cht voor gevoelige ogen van betrouwbare berichtgevers.

Jouw zorgzame Dodo
xxx

gravatar

Onze verontschuldiging, heren Loes, Dodo en Lebsiënne.
Normaal gesproken zou onze vaste, betrouwbare moderator deze fout wel hebben opgemerkt, maar hij zit nu thuis tien dagen uit te zieken. Een omgeschoolde vijftienjarige postkamerstagiaire heeft zijn taak tijdelijk overgenomen.