Shutterstock - Krakenimages.com / YouTube

Man die in Tony Hawk Pro Skater makkelijk een backflip + 540 melon + revert doet vindt het Olympisch skaten ‘teleurstellend’

De 31-jarige Tugan is erg teleurgesteld in het Olympisch skateboarden. De man die in Tony Hawk Pro Skater eenvoudig een backflip combineert met een 540 melon + revert + manual + nosegrind eindigend met een handstand + kickflip + revert, vindt dat ze er in Tokio niet zoveel van kunnen.

“Ik haal binnen dertig seconden met gemak een high score en die kerel doet alleen een nollie 180 fakie nosegrind revert van een rail af voor het goud? Wat de fuck is dit? Ze halen niet eens alle geheime video tapes op het Olympisch parcours binnen.”

Nog teleurstellender vindt Tugan dat niemand een geheim deel van het level wist te vinden. “Iedereen pakte dezelfde trap. Terwijl: je kunt waarschijnlijk ook gewoon door de ruit van die coronakliniek heen vliegen. Wie weet vind je dan een halfpipe of een helikopter om op te grinden. Niemand die het probeert.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat in ieder geval niet over rookworsten van een bepaald merk. Dus is het niet echt van belang!