Shutterstock / Berit Kessler

Shutterstock / Berit Kessler

Datumprikker voor Dag des Oordeels verstuurd

'Nog best lastig om iets te vinden dat voor 8 miljard mensen past'

Alle Aardlingen ontvangen dit weekend een datumprikker. De vier Ruiters van de Apocalypse hopen daardoor ergens in de aankomende weken een geschikte Dag des Oordeels te vinden.

Met het uitkomen van steeds meer Bijbelse eindtijdprofetieën, wordt al langer gespeculeerd over het daadwerkelijke moment dat de Dag des Oordeels plaatsvindt. Met de Datumprikker lijkt het lot van de mensheid daadwerkelijk bezegeld.

"Het is niet makkelijk om iets te vinden dat voor iedereen past", legt de ruiter van het vuurrode paard uit. "We hadden eerst 23 april in gedachten, maar dan heeft Senna uit Bilthoven dansles en we zouden haar er wel graag bij hebben om over te oordelen."

De Ruiters begrijpen dat misschien niet iedereen kan, maar hopen dat zoveel mogelijk mensen er hun afspraak voor kunnen verzetten: "De Dag des Oordeels is wel een dingetje, dus hopelijk kun je daar rekening mee houden."

De favoriete datum ligt na 1,2 miljard ingevulde data vooralsnog op 19 oktober 3032. "Niet ideaal, hopelijk wint een datum in april of mei van dit jaar nog aan populariteit wanneer meer mensen hun beschikbaarheid opgeven."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *