Shutterstock / BearFotos

Shutterstock / BearFotos

Verdrietig nieuws: Datumprikker acht kans nihil dat vriendinnengroep Sara ooit weer bijeenkomt

‘Moeten we de vriendschap opgeven?’

Rode kruizen en gele kronkels. De kans dat Sara met haar vriendinnen ooit nog samenkomt, is als het aan Datumprikker ligt erg klein. “Na het zien van de resultaten moeten we misschien toch overwegen uit elkaar te gaan”, zo laat Sara ons weten.

Sara begon zes maanden geleden met datumprikkers aan te maken om te gaan ‘Borrelen met de meiden!!’, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Bij de achtste poging heeft Datumprikker tot haar door weten te dringen dat de bijeenkomst verloren zaak is. Dat valt Sara zwaar. “We doen er alles aan om onze vriendschap staande te houden”, snikt ze, “maar het is misschien beter om ermee te stoppen. Telkens weer dat nieuws van Datumprikker dat het wéér niet gelukt is om samen te komen maakt de vriendschap er niet leuker op.”

Het is aan Lisa en Kim of de vriendschap nog te redden is. Zij geven namelijk met een gele kronkel aan op 24 november 2025 misschien wel te kunnen. “Mits het vanaf 21:30 is en tot uiterlijk 00:00, moet volgende dag weer werken als ik dan weer een baan heb”, schrijft Lisa. Kim laat weten nog te twijfelen of ze dan zin heeft om naar het café te fietsen, “dus een andere dag komt mij eigenlijk beter uit”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Echt iets voor een vrouw om te schrijven. Wij mannen maken al tijdens een samenkomst een afspraak voor de volgende bijeenkomst. Bijvoorbeeld: morgen of volgende week op dezelfde plaats om dezelfde tijd.

Reageer