Studio Speld

Studio Speld

Man die alle mogelijke dagen kan in Datumprikker zet toch maar paar kruisjes

‘Anders ziet iedereen dat ik geen leven heb’

De 27-jarige Levi moest voor een avondje eten met vrienden een datumprikker invullen met welke dagen hij wel en niet kan. Hij kan alle dagen, maar na lang peinzen heeft hij besloten bij vijf van de twaalf dagen een kruisje te zetten. “Anders ziet iedereen dat ik geen leven heb.”

In een eerdere versie had Levi besloten om twee kruisjes te zetten (twee keer op vrijdag) en zichzelf op één dag op misschien te zetten (een zondag), maar toen hij zag dat andere deelnemers minimaal de helft van de dagen niet konden, paste hij zijn beschikbaarheid snel aan. “Oeh, september gaat heel lastig worden voor mij”, zegt Levi in de groepsapp terwijl hij door zijn lege agenda bladert. “Ik zie dat we allemaal niet kunnen. 2022 proberen?”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *