Datumprikker ingezet voor PSV – Feyenoord

Jetro Willems: 'Hoe werkt dit?'

De KNVB heeft een datumprikker ingezet voor de inhaalwedstrijd PSV-Feyenoord. Alle betrokkenen kunnen hier invullen wanneer zij beschikbaar zijn. Het is onzeker of er deze week nog een datum gevonden wordt, omdat Jetro Willems niet weet hoe de datumprikker werkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de kerst dat zou leuk zijn. Ik snap dat gezeur niet over die datum. Het moet toch heerlijk zijn op 1e kerstdag te spelen. Zo vaak spelen die gasten niet. Anderhalf uur per week en soms twee keer per week moet toch een makkie zijn om dat zogenaamde kerst geweld te ontlopen? Daarmee ontzie je wel talloze kerstbomen.

Reageer
gravatar

Een kerstwedstrijd zou leuk zijn om het gebeuren wat kracht bij te zetten. Gelukkig worden de wedstrijden in ieder Amsterdams café op groot scherm vertoond. Let op Irish pubs. Dat zijn pas kerels. Lekker bitterballetje erbij, pilsje, leuke vriendin. De mijne wordt altijd geil van die benen. Zij moet er ook het hele jaar voor werken. Ze houdt nogal van donkere mannen, dan wordt ze wat nat vanonder. Dat hoort er allemaal bij. Gewoon toch. Of dacht je dat ik in de bijstand zit? Multicultureel.

Reageer
gravatar

Ik hoorde dat ze nu overwegen om de wedstrijd maar met FIFA15 te spelen omdat het wel erg lastig wordt om iedereen tegelijkertijd op het veld te krijgen…

Reageer
gravatar

Deze wedstrijd had dinsdag 2 december gespeeld moeten worden, nu is het competitie vervalsing, waarom gebeurd dit bestuur knvb zijn hu eenmaal watjes

Reageer
gravatar

Hoe Li Gans,

Dank dat je ons even inlicht, opdat wij ook niet vergeten worden. Was er al een locatie op het oog? Dan zetten we dat van tevoren even af, voor een heerlijk ongestoord Knok-evenementje.

Wij hebben trouwens al flink wat illegaal vuurwerk ingezameld, kom anders van het weekend even kijken in het depot!

Reageer
gravatar

Belde laatst naar PSV om te vragen hoe laat de wedstrijd begon. Zegt de telefonist: ‘Nou meneer, hoe laat schikt het u?’ Het is een van mijn oude grappen, maar hij blijft leuk.

Reageer
gravatar

Wijnaldum: “Ik wil eigenlijk liever bij Ajax voetballen. Daar kom ik op de bank en hebben jullie gezien wat een mooie bank ze hebben daar in de Arena?”
Romario: “Jij bent echt een sukkel, Wijnaldum. Ik had mijn eigen bank.”

Reageer
gravatar

Eey Depay! Ik breek je allebé je potûh, Ik trap je darme op een hoap, ik zuig je een aug uit, kruip in je reet en bét een stuk uit je hagt. Aan ut eind van die wedstrij hebbie een tuintje op je buik!!

Reageer
gravatar

Lijkt mij het beste dat het schriftelijk afgehandeld wordt!

gravatar

Ik heb een identiteitsprobleem ik ben beige alhoewel vrienden me ook wel eens als ‘creme’ betitelen.

Hoe moet ik me nu opstellen in de zwarte pieten discussie en heb ook ik het recht mij door het minste of geringste gediscrimineerd te voelen?

Ben ik ook zielig?

gravatar

Telt mijn goksyndicaat dan niet meer mee? Ook onze organisatie moet extra kosten maken door zo’n uitgestelde wedstrijd.

Wij hebben toch al zo weinig verdiend door die onverwachte afgelasting, dat we nauwelijks uit de kosten zijn gekomen.

gravatar

En wat dacht je van de anti-supporter? Ik wil niet dat de wedstrijd gespeeld wordt op een dag en tijd dat ik geen goed alternatief heb voor televisie kijken!

gravatar

Wij als hooligans zijnden eisen we dat er met ons rekening wordt gehouden!!!!!! Een leuk partijtje knokken is immers ons doel van elke wedstrijd en daarop moeten wij ons gedegen uitrusten en voorbereiden.

Onze voorraad vuurwerk is bijna op. Daarom schikt het ons het beste na nieuwjaar, zodat we eerst weer een aardige partij kunnen inslaan.

gravatar

Hoe Li Gans,

Dank dat je ons even hebt inlicht, opdat wij ook niet vergeten worden. Was er al een locatie op het oog? Dan zetten we dat van tevoren even af, voor een heerlijk ongestoord Knok-evenementje.

Wij hebben trouwens al flink wat illegaal vuurwerk ingezameld, kom anders van het weekend even kijken in het depot!