Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie / Robert Hoetink

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie / Robert Hoetink

Lijsttrekkers formerende partijen voornemens om met elkaar de monoloog aan te gaan

De PVV, VVD, BBB en NSC gaan, ondanks alle tegenslagen, vandaag gewoon weer verder met de formatiegesprekken. De lijsttrekkers van de formerende partijen zijn voornemens om “met elkaar de monoloog aan te gaan", melden informateurs Elbert Dijkgraaf en Richard van Zwol.

“De monoloog aangaan, een voicemailgesprek voeren, lekker bij elkaar zitten en disconnecten: het maakt niet uit welke naam we het beestje geven, het gaat erom dat de partijen gewoon weer praten. Een voor een, dat wel, maar toch: praten. Gewoon met elkaar om tafel en dan door elkaar heen tetteren”, zegt Dijkgraaf.

“Ze zijn bereid om elkaar een doofstom oor te bieden en met fris pessimisme aan de slag te gaan. Ik heb er alle wantrouwen in dat het gaat lukken”, aldus Van Zwol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *