Shutterstock / Studio Romantic

Shutterstock / Studio Romantic

Het gaat goed met vrouwenemancipatie in Nederland: nieuwe bangalijst weer net iets korter dan de vorige

Goed nieuws voor alle vrouwen van Nederland: het gaat de laatste tijd fantastisch met onze vrouwenemancipatie. Vandaag dook er weer een nieuwe bangalijst op met foto’s en telefoonnummers van Utrechtste studentes, en deze was een stukje korter dan alle vorige bangalijsten.

“Geweldig om te zien dat mannen van het corps zich echt iets van de kritiek aantrekken en actief aan de slag gaan om hun leven te beteren”, zegt ex-lid Ruurt van Duifhuizen tot Zevenkamp tegen RTV Utrecht. “Vroeger maakten we nog ellenlange bangalijsten waarop we vrouwen wegzetten als ‘sperma-emmers’, dat kon natuurlijk echt niet. De bangalijsten van tegenwoordig zijn veel korter en bovendien respectvoller. Ook wel zo fijn voor de vrouwtjes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor bangalijtjes geldt hetzelfde als voor toestemming voor sex. Als vrouwtjes zeggen dat ze niet op een bangalijstje willen, bedoelen ze dat ze wel op een banglijstje willen. En het liefst zo hoog mogelijk.
Quod erat demonstrandum.

Reageer