Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Speciaal voor Internationale Vrouwendag bedreigt Barry (44) vandaag een dagje geen vrouwelijke politici

Het is vandaag Internationale Vrouwendag, de dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de emancipatie van vrouwen. Zo ook Barry (44), die zowel onder zijn eigen naam als onder diverse aliassen dagelijks vrouwelijke politici bedreigt. Vandaag, speciaal voor Internationale Vrouwendag, slaat hij een dagje over.

“Vandaag zetten we vrouwen in het zonnetje, dus stuur ik alleen opbeurend bedoelde berichten”, zegt Barry trots. “Ik zeg altijd maar zo: die strijd voor vrouwenrechten gaat niet vanzelf. Morgen zal ik weer gewoon vrouwelijke politici van diverse pluimage met woedende en misogyne mails en privéberichten bestoken, maar vandaag sta ik pal voor gelijkheid. Ik heb ook gelezen dat het aantal vrouwelijke politici stagneert door vrouwenhaat. Juist daarom is het extra belangrijk om vandaag een dagje geen vrouwen te bedreigen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *