StudioSpeld

StudioSpeld

Eindelijk: met de poeptuit kunnen nu ook vrouwen staand poepen

De volgende emancipatiestap is eindelijk gezet. Dankzij de poeptuit kunnen ook vrouwen staand poepen in het openbaar. Lange rijen voor vrouwen-wc’s zijn voorgoed verleden tijd.

“Het gemak van staand je behoefte doen is niet langer alleen aan mannen voorbehouden”, zegt de ontwerper van de tuit. “In het bos, in het park of gewoon tegen een kerk na het stappen, buiten bouten is voor iedereen.”

De filosofie achter de poeptuit is helder. “Niet meer in een vernederende, gebukte houding je behoefte doen, maar statig, ‘like you own the place’, alsof de maatschappij volledig op jou is ingericht.”

De poeptuit is niet afhankelijk van een bepaald dieet of dagdeel. Zowel dunne poep als harde bolussen vinden hun weg naar beneden. De tuit is volledig gemaakt van gerecycled plastic en kan na gebruik makkelijk even worden afgeveegd en hup de tas weer in. Ook kun je een klein ragertje bijbestellen voor wekelijks onderhoud. Voor de fanatieke perser zijn opzetstukjes in verschillende vormen verkrijgbaar, voor wie graag een driehoek of stervorm drukt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus als advies voor burger/consument rekeningenhen met hoogste rente tarief uitstellen voor reparatie betaling op een uitgesteld moment.

gravatar

Geen behaald rendement vanwege diploma met zonder nog eenmaal 4 gierzwaluwen in de lucht, die raken zelden grond,
wist ik niet joh de maan staat er ook al. Ja elk ijkpunt afstand aarde maan dus bijv volle maan ligt op andere afstand qua aantal kilometer dus je ziet hetzelfde en twee maanden op rij volgt dan de meeste minimale afstand, dacht statistiek is sinds kort verdwenen op een eerst vindbare plek

Reageer
gravatar

Toverhoed met konijnen prent, geluid is af, logistiek van aardverschuivingsmonument zoals ontwerp niet ontkend, staat als lands advies bekend.

Reageer
gravatar

Dank u voor de dictie van stemming motie herindexering opgebouwd pensioen herindexering periode 2009-2022. Motie niet aangenomen dus met geluid zonder beeld van opstaan in de banken tijdelijke Eerste Kamer gebouw. Procedure nietig verklaard. Verder sei volgende …..

Reageer