lornet / FotoHelin / Shutterstock / StudioSpeld

lornet / FotoHelin / Shutterstock / StudioSpeld

Vrouw met plastuit voelt zich feministisch, onafhankelijk en een beetje vies

Urenlang je plas ophouden, lange rijen bij de wc’s of ongemakkelijk hurken tussen twee auto’s; voor de 24-jarige Shanna uit Amsterdam is het verleden tijd. Dankzij de plastuit kan ze nu net als mannen plassen in urinoirs, of gewoon tegen een boom. Ze voelt zich feministisch en onafhankelijk. Maar toch ook een beetje vies.

“Het leek zo handig toen ik ’m vandaag voor het eerst gebruikte. Ik knoopte m’n broek open, hing dat ding erin en ik kon het gewoon laten lopen. Ik voelde me echt on top of the world. Vriendinnen begonnen me zelfs ‘Queen Pee’ te noemen. Maar toen ik klaar was met plassen zat ik met zo’n nat siliconen ding dat ik in m’n tas moest stoppen. In het begin deed ik ’m nog wel netjes in een plastic zakje, maar na vijf uur feesten heb je daar ook de helderheid van geest niet meer voor.” Zuchtend kijkt Shanna naar haar kapotte telefoon. “Ik geloof dat hij wat waterschade heeft opgelopen.”

“Na de zoveelste halve liter ging het plassen ook niet helemaal meer soepel. Ik had de tuit niet goed vast en toen is er allemaal plas op m’n broek gekomen. Hopen dat het zo gaat regenen, dan valt het niet op. Of anders zeg ik gewoon dat het bier is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die gekke trechter is de oorzaak van toename van het spleetventen tussen de potloodventers in een herentoilet.
Van mij mag het. Maar helaas bestaan er ook in ons land een soort trumps die er misbruik van maken.

Reageer