Betekent de overstap naar country de langverwachte doorbraak van underground zangeres Beyonce? cover

Betekent de overstap naar country de langverwachte doorbraak van underground zangeres Beyonce? cover

Betekent de overstap naar country de langverwachte doorbraak van underground zangeres Beyoncé?

De relatief obscure Amerikaanse zangeres Beyoncé brengt een nieuwe plaat uit in het country-genre. Kenners vermoeden dat dit dan weleens haar doorbraak kan betekenen. “Beyoncé heeft al een paar eerdere albums gemaakt die in bepaalde kringen hoge ogen gooide, maar het echte, brede publiek heeft haar zelden zien staan”, zegt popkenner Bert Blokhozen.

“Toch te raar, te artistiek voor sommige Amerikanen en Nederlanders. Maar nu zingt ze in een idioom dat haar ineens weleens écht relevant kan maken voor een breder, groter publiek. Het zijn spannende tijden voor country-liefhebbers.”

Klimaatverandering of niet: jij blijft skiën! Maar hoe lang houd jij het vol? Speel onze game en kom erachter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *