arvzdix / Shutterstock

arvzdix / Shutterstock

Anne (20) geeft al haar geld voor vakantie dit jaar uit aan reis naar Beyoncé

Spanje? Zuid-Frankrijk? Sardinië? Of toch het Griekse eiland Kos? Na lang twijfelen heeft student Anne (20) besloten waar ze deze zomer het geld dat ze gespaard heeft voor een vakantie aan uitgeeft. Het wordt: Beyoncé.

“Ik had een budget van zo’n 500 euro voor een tripje”, vertelt ze. “Het was al uitverkocht, dus heb ik via Ticketmaster een doorverkoopticket bemachtigd. Die kostte zo’n 400 euro. Dan heb je nog de reiskosten vanuit Waalwijk naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, kosten voor eten en drinken en misschien het kopen van een T-shirt bij een merchandisekraampje. Nou ja, dan ben er al bijna.”

Anne vindt Beyoncé een mooie bestemming. “Zelf ben ik nog nooit naar Beyoncé geweest, maar het is altijd een droom geweest om haar te bezoeken. Ik hoop dat het weer een beetje meezit, maar ik ga in juni dus dat zal wel goedkomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Overjarige Babyboomers” is een pleonasme. Het is dubbel op. Babyboomers zijn per definitie overjarig. Of zijn er inmiddels ook minderjarige babyboomers of babyboomers van middelbare leeftijd. Zo ja, dan heb ik niets gezegd.

gravatar

Ik heb nog nooit van ene Beyoncé gehoord. Als ik op de foto mag afgaan, is zij een verkoopster met een elektrische scheerapparaat in haar hand. Ze gaat volgens mij een demonstratie benen ontharen geven aan een groepje onrustige meiden. Geen makkelijk werk.

Reageer