Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Accepteert Ticketmaster ook organen voor concertkaartjes?

Vandaag begon de reguliere kaartverkoop voor de Renaissance World Tour van Beyoncé in Amsterdam. De kaarten zijn, net als bij het concert van Madonna en eigenlijk elke andere wereldster die naar Nederland komt, ontzettend duur. Voor een Premium-zitplaats betaal je bijvoorbeeld ruim tweehonderd euro. Dé grote vraag is dan ook: accepteert Ticketmaster ook organen in ruil voor concertkaartjes?

Woordvoerder Aletta Versteeghen laat weten dat dit erg afhankelijk is van het type concert en het soort orgaan. “Voor bijvoorbeeld de show van Madonna is één orgaan sowieso niet genoeg. Bij iets minder populaire, maar wel nog steeds grote artiesten – ik noem een Céline Dion in de Ziggo Dome – kun je bijvoorbeeld wel een nier ruilen voor een zitplaats, 4e rang. Voor het Beyoncé-concert gelden weer andere wetten: daar is ook de afgifte van meerdere organen niet voldoende. Wel accepteren we van onze Priority-members natuurlijk net als altijd bijvoorbeeld een grote hoeveelheid aandelen in een beursgenoteerd bedrijf, een vakantiehuis of een tweede kind in ruil voor een staanplaats.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *