Shutterstock / Africa Studio / Studio Speld

Shutterstock / Africa Studio / Studio Speld

Dit zijn de 5 pijnlijkste organen om een tatoeage op te laten zetten

Orgaantatoeages worden steeds populairder, maar ze laten zetten gaat niet geheel pijnloos. Dit zijn de vijf pijnlijkste organen om te laten tatoeëren.

De alvleesklier
De alvleesklier is met zijn langwerpige vorm uiterst geschikt voor een inspirerende quote. Helaas ligt het ding diep in je ingewanden verstopt, waardoor een alvleesklier tatoeage, net als pancreatitis, hevige buikpijn kan veroorzaken, die bovendien kan uitstralen naar de linkerzij, schouder en rug.

Het hart
Oeh da’s een pijnlijke zeg. Wat veel mensen vergeten is dat je niet alleen onder narcose moet voor een open-hart-tatoeage, maar daarna ook nog eens een half- tot heel jaar moet herstellen. En voor wat, een ankertje op je belangrijkste spier? Hoe het ook zij: onze tip is in ieder geval 2 paracetamol te nemen voordat je aan deze tat begint.

Het brein
Houdt er rekening mee dat je nooit meer hetzelfde zult zijn na het kiezen van deze plek voor een tatoeage. Maar no risk no glory! En als je niet verlamd raakt heb je de rest van je leven een gave tattoo onder je schedel! Let wel goed op op welke hersenkwab je de tatoeage laat zetten. Mijd de prefrontale cortex en het gebied van Wernicke, want voor je het weet sla je enkel nog wartaal uit. De amygdala is prima, kans bestaat dat je een agressieve zak wordt van de tatoeage daar, maar ach, he, daar voel je niet zoveel van.

De slokdarm
Bij de slokdarm-tatoeage gaat de tatoeëerder met zijn hele vuist en tatoeëerapparaat jouw mond en keel in. De eerste keer dat je dit overkomt kan dat behoorlijk pijnlijk aanvoelen. Een goede tip hier is het trainen van je gag reflex voordat je eraan begint.

De vleeskant van de huid
Ze zeggen weleens: ‘de huid is het grootste orgaan’, en daar hebben ze gelijk in, maar wat weinigen weten is dat een tatoeage aan de vleeskant van de huid heel pijnlijk kan zijn. Ze moeten namelijk de huid onverdoofd lossnijden van de spieren en dan op dat lillende, blootgelegde vlees een Chinees karakter tatoeëren. Zo hee!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Bijbel zegt dat het hart van de dwaas aan de linkerkant zit en dat van de wijze aan de rechterkant. Het een is fysiek, het andere is het spirituele hart 2 centimeter aan de rechterkant.
Yoga Vasishta noemt het tweede samvit: bestaan, intelligentie, bewustzijn.

Reageer
gravatar

Het Hart is de zetel van het Zelf.
De waarnemer van zowel het denken, het leven, het universum als de innerlijke en uiterlijke dimensies.
Dit is niet het hart chacra.
Voor personen met een sterke “ik ben dit lichaam” identificatie zou zich hierop richten niet goed kunnen uitwerken.

gravatar

Ik heb een tatoeage op mijn jongeheer (cock, red.) laten zetten. Uiteraard is daar een vrouwelijke hand voor nodig, als je begrijpt wat ik bedoel.
Overigens ook om de afbeelding in volle glorie te kunnen zien.

Reageer
gravatar

Nog even dit: Elke vrouw die wil weten wat op zijn leuter staat, kan contact met mij opnemen.

Voorverkoop: [email protected]

p.s. De wachttijd in de lange rij voor onze deur zal naar schatting gemiddeld zes uur en twaalf minuten zijn.