LightField Studios / Shutterstock

LightField Studios / Shutterstock

Grote tatoeage juist pre op werkvloer: laat zien dat iemand makkelijk 8 uur kan blijven zitten en lijden

In tegenstelling tot wat eerder werd gedacht, zijn grote zichtbare tatoeages juist een pre op het werk. Dat blijkt uit een analyse van recente gegevens van uitzendbureaus. De tattoos laten zien dat iemand makkelijk acht uur lang op een plek kan blijven zitten en lijden.

“Mensen zeggen natuurlijk altijd over zichzelf dat ze veel doorzettingsvermogen hebben. Maar of dat ook zo is, weet je als werkgever niet. Wel als ze een grote tattoo hebben”, zegt intercedent Marijntje de Vries. “Een grote pre dus. Zeker als ze op extra pijnlijke plekken zitten als het sleutelbeen, de polsen of slapen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U krijgt in dit artikel natuurlijk de indruk dat een “intercedant” een liefhebber van tatoeages is. Dat is niet zo. Het is een “tussenpersoon”. In dat beroep is men mordicus tegen opzettelijk aangebrachte zichtbare beschadigingen van het lichaam.

Reageer
gravatar

Inderdaad stom, zelfs doofstom want reeksen injecties met gevaarlijke kleurstoffen zeggen en horen niks.

Overdrachtelijk zeggen tatoeages dat de dagers slaaf van hun eigen cultuur zijn. Vroeger – en nog niet eens zo lang geleden (nazi’s) – kregen slaven symbolen en/of codes in hun arm geprent.
Maar dat willen getatoeëerdem niet horen.