Shutterstock / Zamrznuti tonovi

Shutterstock / Zamrznuti tonovi

Gulle werkgever compenseert gebrek aan pensioenregeling met tafeltennistafel

Wat begon als een hoofdpijndossier voor een recruitmentbureau in Harmelen is geëindigd in een gul gebaar. Het lukte de directie maar niet om te bepalen op welke kostenpost bespaard kon worden om het personeel te voorzien van een pensioenregeling. Dit probleem is echter in één klap opgelost dankzij een indrukwekkend staaltje vrijgevigheid dat je niet vaak meer ziet: de aanschaf van een tafeltennistafel.

Hoewel de werknemers zich in het begin zorgen maakten over hun toekomst, zijn ze nu door het dolle heen met deze nieuwe aanwinst. “Op mijn oude dag kan ik waarschijnlijk toch niet meer tafeltennissen, dus ontzettend gaaf dat dit bedrijf zo investeert in deze experience”, vertelt één van de medewerkers lachend. Zijn collega voegt toe: “en voor dit alles wordt elke maand maar een paar euro van je loon ingehouden voor batjes en balletjes!”

De directeur van het recruitmentbureau is erg blij dat zijn vrijgevigheid zo gewaardeerd wordt. “Tuurlijk, als werkgever wil je simpelweg het beste voor je werknemers. Een tafelvoetbaltafel was iets te prijzig, dus daarom hebben we deze mooie, tweedehands tafeltennistafel op de kop getikt. Daar hoef ik ook niks voor terug.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *