Bron Waterford Whispers News

Beyoncé aangekondigd als hoofdact tijdens impeachment van Trump

In een poging om de aandacht te trekken van het onverschillige grote Amerikaanse publiek, is aangekondigd dat Beyoncé Knowles de hoofdact zal zijn in de pauze van de afzettingsprocedure van Trump. 

In de aankondiging is vermeld dat naast Beyoncé, ook een aantal andere acts zoals René le Blanc en Armin van Buuren zullen optreden in de Superbowl-geïnspireerde show. Vanwege de gebrekkige spanningsboog wordt de entertainment als laatste redmiddel ingezet. Volgens het televisienetwerk Fox zal de aankomende afzettingsprocedure van de beruchte president ‘de meest vermakelijke afzetting aller tijde worden’.

Naar verluidt zou het publiek worden opgewarmd met een voorprogramma van René le Blanc, waarvan de liedjes in een nieuw jasje zijn gestoken in een Amerikaanse patriottische stijl door Armin van Buuren. Daarna zou de geliefde Queen Bey zelf het podium weer opeisen.

Er wordt verwacht dat veel publiek zal instemmen voor de show maar de verdere procedure niet zal kijken omdat de uitslag al vast staat. “De Republikeinen leven nog na de bestorming van het Capitool en zolang ze kunnen ademen zullen ze voor Trump stemmen.”

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Allemaal van links naar rechts
De tent, die wordt gemold
Naar links!
Naar rechts!
Nog unne keer!
Naar links!
Naar rechts!
O, wat een feest!
Kom op, kom op, kom op, kom op!