Shutterstock / Dmitriy Kandinskiy

Shutterstock / Dmitriy Kandinskiy

Kremlin: ‘Oor van verdachte wilde over de grens naar Oekraïne vluchten’

De vier verdachten achter de aanslag in Moskou kwamen vandaag zeer gehavend bij de bekende glazen gevangenisboxen. Het Kremlin wilde weinig vragen beantwoorden van journalisten, alleen waarom er een van hen een oor miste: “Het oor van de verdachte vormde een vluchtgevaar.”

“Het oor was duidelijk onderweg naar Oekraïne. Dat moesten we stoppen”, zegt een woordvoerder van het Kremlin. “We hebben daarom met man en macht weten te voorkomen dat het oor het land verliet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wanneer je weet hoeveel twee oren aan ‘Schade’ kunnen berokkenen
(denk maar aan echtscheidingen), wil je niet weten wat één oor te weeg brengt. In het bijzonder, als dit oor nog niet in niet-Russisch bezit is. Wanneer deze niet-Russen het oor op een niet aangename gaan gebruiken, is de kans op een wereld-wedstrijd (3e Wereldoorlog) niet uitgesloten. nb Ik ga nu naar een andere internationale wedstrijd kijken; beide rivalen zijn EU-partner. Ik denk, dat het Nederlandse Kaasmeisje (weer) verkracht wordt. Iedereen veel kijkplezier.

Reageer