Gregory Stein / Shutterstock

Gregory Stein / Shutterstock

Navalny niet van plan zich te laten intimideren door zijn dood

'Ik blijf misstanden van het Kremlin aan het licht brengen'

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is niet van plan zich te laten intimideren door zijn dood. Via zijn woordvoerder geeft hij aan onbevreesd zijn levenswerk voort te zullen zetten.

“Ik heb al zoveel gezien. Novitsjok, valse beschuldigingen, honderden dagen in eenzame opsluiting, een strafkolonie op de rand van de poolcirkel. Je denkt toch zeker niet dat ik voor een simpel sterven terugdeins?”

Het is duidelijk dat Navalny doorgaat met misstanden van het Kremlin aan het licht brengen. Er gaan geluiden dat volgende week een documentaire uitkomt over hoe het regime een oppositiepoliticus uit de weg ruimt.

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *