Shutterstock / Review News

Shutterstock / Review News

Oja, shit: Oekraïne

Kuuut: Oekraïne. Bijna vergeten, maar: ook dat nog. Mensen nu met treinen geëvacueerd van plaatsen die aan het front zijn komen te liggen. Uitgeputte troepen. Fucking kut-Russen. Waar blijven steun en wapens? Oefeningen met tactische kernwapens, aanslagen op Zelensky, niet best, niet best.

Waren even bezig met studentenprotesten, met Rafah, Drake en Lamar, maar nu we er weer naar kijken is het echt weer schrikken. Bombardementen op stroomvoorzieningen, onverholen oproepen tot genocide op Oekraïense volk op fascistische Russische televisie, te triest. Zoveel leed, onvoorstelbaar eigenlijk. En Jimmy Dijk maar zeggen dat er geen wapens naar het land moeten. Nou ja, goed.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *