Bron NOS

Bron NOS

Kremlin hekelt afwezigheid Baudet bij debat: ‘Hij moet doen waarvoor hij betaald krijgt’

Het Kremlin is niet te spreken over de beslissing van Thierry Baudet om het debat over Russische beïnvloeding te laten schieten. Uit Moskou klinkt het dat de FVD-leider 'moet doen waarvoor hij betaald krijgt'.

"Ik vind het niet verdedigbaar om zo veel geld te ontvangen en dan gewoon niet te komen opdagen", zegt woordvoerder Dmitri Peskov van president Vladimir Poetin. "In Rusland zijn we van mening dat je moet werken voor je geld. Je wordt betaald om mensen te vertegenwoordigen, om hun geluid te laten horen. Dan dien je er bij zo'n belangrijk debat gewoon te zijn."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Thierry, niet zo aardig van Vlad. Je kunt hem toch uitleggen dat je hier op de laatste Forumschool de jeugd aan het indoctrineren (sorry, lesgeven) was. Dat is lange termijn denken. De jeugd heeft de toekomst en de toekomst geldt zeker niet voor dat nep-parlement.
De kids hebben je trouwens een goede review gegeven voor je laatste “les” hier. Of ze dacht echt meenden of dat dat lag aan die beveiliger achter in de klas met die kalashnikov weet ik niet.
Keep up the good works!

Reageer