NOS

NOS

Poetin woedend na ‘laffe’ aanval op Kremlin: ‘Val dan een kinderziekenhuis aan!’

Vladimir Poetin is furieus na een vermeende Oekraïense droneaanval op het Kremlin. De Russische president spreekt van een ‘laffe actie’ en roept Kyiv op om met meer moed te vechten: “Val dan een kinderziekenhuis aan, als je zo stoer bent!”

Poetin deed zijn uitspraken op de Russische televisie. “Er is geen enkel excuus voor de misdadige en lage aanval op het centrum van de Russische macht”, stelde hij. “Blijkbaar kennen de Oekraïners niet zoiets als eer. Een echte man die gelooft in de zaak waarvoor hij strijdt bombardeert flatgebouwen, speeltuinen en scholen. Die executeert burgers en deporteert kinderen. Maar het regeringscentrum van het land dat een speciale militaire operatie tegen je is begonnen: dat zou heilig moeten zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom begrijpt ‘de hele wereld’ nu de lovende woorden van Poetin – de echte wereldleider – niet? Hij geeft in tekst duidelijk oorlogsdoelen aan en iedereen(?) heeft commentaar.

Reageer