Shutterstock / lev radin

Shutterstock / lev radin

3 klassiekers van Diddy om snel te luisteren nu de aantijgingen tegen hem nog niet bewezen zijn

Snel, ze zitten achter Sean ‘Diddy’ (voorheen Puff Daddy of P. Diddy) Combs aan, en het voelt allemaal niet best, wat hij zou hebben gedaan. Nu de aard van de aantijgingen bekend wordt (hij wordt onder meer gezocht voor seksuele uitbuiting), nadert het moment waarop je zijn muziek niet meer kan luisteren. Mogelijk de laatste kans voor deze klassiekers:

Puff Daddy – I’ll Be Missing You
Ah, wie kan die prachtige Sting-cover van Puff Daddy vergeten, met die doordringende zang van Faith Evans. En dat ter ere van de dood van die geweldenaar The Notorious BIG, wat is hij toch vroeg en jong gestorven, net zo jong als, eh, laat maar.

Notorious BIG – Hypnotize
Op Hypnotize, de eeuwige, onverbiddelijke banger, was Diddy actief als producer, schrijver en hypeman, en wat een ongelofelijke klassieker is het geworden. Hoeveel mensen heeft Diddy nog meer aangeraakt in zijn lange carrière? O god, niet te veel aan de mogelijke slachtoffers denken, snel door naar het volgende nummer.

Puff Daddy – Come With Me
Alweer een halve cover, dit keer met een dikke sample van een nummer van Led Zeppelin. “Come with me”, rapt Diddy. Kom mee naar Antigua, lijkt hij te zingen, Antigua, waar hij volgens TMZ met zijn privéjet is heen gevlogen. Het is me wat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *