Shutterstock/Jan van Dasler/BNNVARA/Khalid & Sophie/BOOS/NPO/NOS

Shutterstock/Jan van Dasler/BNNVARA/Khalid & Sophie/BOOS/NPO/NOS

Dit is de definitieve reactie bij beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag

Naar aanleiding van de berichtgeving in [KRANT] op [DATUM] wil ik, [NAAM], graag reageren.

De afgelopen dagen is er veel gesproken én gespeculeerd over [INCIDENT X, Y EN Z ETC]. Er doen een hoop wilde verhalen de ronde en van wederhoor is er helaas weinig sprake. Ik herken mij niet in het geschetste beeld. De signalen over dit gedrag hebben mij nooit bereikt. Daarom voel ik mij genoodzaakt om ook mijn kant van het verhaal te belichten.

Ik ben zeer geschrokken van alle aantijgingen. Bij [BEDRIJF / PROGRAMMA] streven wij altijd naar een veilige werkomgeving en werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. Ik kan niet uitsluiten dat [OMSTREDEN FIGUUR] zich mogelijk in het heetst van de strijd een aantal keren heeft laten gaan. Maar laten we niet vergeten: ‘geen mens is zonder zonde’. Daarnaast is [OMSTREDEN FIGUUR] een grote aanwinst voor ons [BEDRIJF / PROGRAMMA] en heeft [HIJ/ZIJ] ons naar grotere hoogtes gestuwd.

Ik vind het opvallend dat deze oud-medewerkers destijds nooit hun mond hebben opengetrokken. Mijn deur staat immers altijd open. Bovendien is er een meldpunt waar mensen hun beklag kunnen doen. Ik betreur het ten zeerste dat zij daar destijds geen gebruik van hebben gemaakt.

Daarnaast moeten we niet vergeten dat er ook veel mensen zijn die het bij ons altijd naar hun zin hebben gehad. Vraag maar aan [NAAM MACHTIGE MAN 1] en [NAAM MACHTIGE MAN 2].

Ik heb altijd naar eer en geweten gehandeld. Zo heb ik meerdere cursussen georganiseerd voor het team, waaronder één over weerbaarheid.

Dit artikel wordt voortdurend geüpdatet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *