Studio Speld / Sebastiaan ter Burg / DWDD / El Nariz - Shutterstock / Opsporing Verzocht - Youtube

Studio Speld / Sebastiaan ter Burg / DWDD / El Nariz - Shutterstock / Opsporing Verzocht - Youtube

Opsporing Verzocht deze week in het teken van NPO-collega’s

De NPO pakt deze week uit met een ingelaste thema-uitzending van het programma Opsporing Verzocht. Het programma, gepresenteerd door Anniko van Santen, staat geheel in het teken van diverse NPO-collega’s.

“We zijn op zoek naar gouden tips voor diverse misstanden op het Mediapark. Met onze beveiligingscamera’s hebben we beelden geregistreerd van zowel fysieke als verbale intimidatie”, vertelt Van Santen, terwijl we op de achtergrond video’s zien van verschillende redactievloeren. NOS Sport, DWDD en eigenlijk alles van Omroep MAX komt voorbij.

“De dader lijkt de verdachte bij de keel te grijpen en compleet uit te foeteren. Herkent iemand deze man? Hij is wit, rond de 60 jaar oud en lijkt een Nederlands uiterlijk te hebben. We kunnen alle tips gebruiken, u kunt deze schriftelijk melden bij ons, de NPO. We beloven er plechtig mee aan de slag te gaan, zeker omdat het nu in de media is gekomen.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gaat ‘De Speld’ nu niet té ver met het nieuws? Straks wordt Morse – als uitvinder van het eerste radiosignaal – nog aan de schandpaal genageld. Hoe is hij omgegaan met de minderjarige leveranciers van alle puntjes en streepjes?

Reageer