Shutterstock / Dmitry Molchanov

Shutterstock / Dmitry Molchanov

Bedrijf dat net op wintersport is geweest vooral druk bezig met alle schandalen intern te houden

Een bedrijf uit Haarlem is zaterdag teruggekeerd uit Oostenrijk. Een week van skiën, après-skiën en – zoals elk jaar – de gebruikelijke dosis schandalen. Sindsdien is het bedrijf vooral druk bezig geweest om deze schandalen binnen de organisatie te houden.

“Jongens, het is ontzettend belangrijk dat we die beelden waarin we dat dure schilderij in het hotel van de muur trekken intern houden. Dus dat filmpje mag deze WhatsApp-groep NIET verlaten!!” Is te zien in de app-groep van de vakantie. “Oh ja, en stuur alsjeblieft niet dat filmpje door van Mark waarin hij dat ski-rek omver trapt en daarna in de capuchon van Michelle kotst. Dit is echt belangrijk, jongens. Anders geen skivakantie volgend jaar.”

Het bedrijf, dat graag anoniem wil blijven, zegt te willen leren van deze schandalen maar volgend jaar, mits deze schandalen niet uitlekken, wel weer gewoon op wintersport gaat. “Zolang er sneeuw is gaan wij skiën.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *