NOS & Shutterstock

NOS & Shutterstock

Koning haalt fotomomenten door elkaar en verschijnt op ski’s bij bordesfoto

Pijnlijke vergissing van koning Willem-Alexander vandaag bij de bordesscène tijdens de presentatie van Rutte IV. De vorst haalde twee fotomomenten door elkaar en verscheen daardoor op ski’s bij de trap voor Paleis Noordeinde. 

De koning kijkt verbaasd om zich heen wanneer hij al ‘pizzapuntend’ aan komt bij de rand van het bordes. “Hey Mark, waar is jouw snowboard dan?“, vraagt de door veel te warme skikleding zwetende koning. De twijfels nemen toe wanneer ook Wopke Hoekstra aan komt lopen zonder skikleding. Net als hij zich om wilt draaien om terug naar binnen te gaan wordt er geroepen vanaf de verte. “Majesteit, nog 1 minuut. Kunt u op uw plek gaan staan?” Het is al te laat. Er is geen weg meer terug. “Ik kan ook niets zonder Max”, mompelt hij.

De aanwezige pers noemt de verschijning van de koning opvallend. “Hopelijk heeft hij zich wel netjes laten testen nadat hij terugkwam uit wintersportgebied. Straks moet heel Rutte IV beginnen in quarantaine.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uit alle reacties spreekt jaloezie, JALOEZIE en J A L O U Z I E

gravatar

Uiteraard behoeven Nederlanders niet te worden getest om in hun eigen land te worden toegelaten. Ook niet als ze zo dom waren om zich te laten prikken. Dat geldt dus ook voor ons koningshuis.

Reageer
gravatar

Alle inwoners van de deelstaat Vorarlberg (397.139 inwoners) kwamen vanochtend om zeven uur naar Lech om onze wereldwijd geëerde Koning uit te zwaaien.

Onze beminnelijke Koning had grote haast om Zijn regeringsvliegtuig naar Nederland niet te missen. Onze liefdevolle Majesteit moest namelijk vanochtend om elf uur immers een zootje onderdanen als Zijn deels nieuwe dienaren in te zweren.
Majesteits lieve Vrouw lag nog te pitten, zodoende kon Zij niet mee om Hem uit de skiuitrusting te helpen. Zodoende!

Dat had De Speld wel eens mogen uitleggen!

Het is toch geweldig dat onze buitengewoon onderdanenlievende Koning deze moeite voor zijn volk overheeft.

Hare majesteit onze geweldige Koningin en haar gezegende Kinderen wachten vanmiddag in het gezellige Lech op de terugkeer van Haar ideale Echtgenoot en Liefdevolle Papa.

RijksVoorliegDienst (RVD)
Gravin mr Truus van Hier tot Gunder
Chef afdeling Koningshuis

Reageer
gravatar

Zeg Truus, het had toch een stuk korter gekund. Ik zal het voordoen:

Willem-Alexander had haast om vanuit Lech op tijd in Nederland te zijn. Daardoor had hij geen tijd om zijn skispullen uit te doen.